Kungälvs Tak Entreprenad

Västra Götalands län

Information

720417-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kungälvs Tak Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungälvs Tak Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Kungälvs Tak Entreprenad finns i.

Kungälvs Tak Entreprenad har varit registrerat sedan 1999-09-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungälvs Tak Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Kungälvs Tak Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Kungälvs Tak Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kungälvs Tak Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0303-17552 eller genom brev på följande adress:

Byggentreprenadverksamhet med inrikting på takläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungälvs Tak Entreprenad och det är Larsson, Jan Yngve Christer som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,