Thai Indisk sushi i Kungälv

Västra Götalands län

Information

720201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Thai Indisk sushi i Kungälv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thai Indisk sushi i Kungälv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Thai Indisk sushi i Kungälv finns i.

Thai Indisk sushi i Kungälv har varit registrerat sedan 2010-03-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thai Indisk sushi i Kungälv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-01-01.

Thai Indisk sushi i Kungälv är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Thai Indisk sushi i Kungälv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thai Indisk sushi i Kungälv så kan ni göra det på telefon genom 0704-881891 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thai Indisk sushi i Kungälv och det är Ahmad, Hassan Salam Pasha som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,