Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Kungälv och Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 är ett Bostadsrättsförening och skapades 1982-10-08. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 ska trivas.

I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-171820.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening..

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 är Harling, Hans Christer Patrik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsen, Judith Mae som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohgami, Michael Kenzo som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Bostadsrättsföreningen Hästen nr 12 har 716409-8092 som sitt organisationsnummer.