Team Marstrand Ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

716408-8580 är organisationsnummer för företaget Team Marstrand Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Marstrand Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Kungälv som är den kommunen som Team Marstrand Ekonomisk förening finns i.

Team Marstrand Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1984-07-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Marstrand Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Team Marstrand Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Team Marstrand Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Redig, Jan Åke Wilhelm

Vill ni komma i kontakt med Team Marstrand Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0303-60600 eller genom brev på följande adress:

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka för en effektiv turistverksamhet på Marstrand året om innefattande bl a att genom samverkaninstanser marknadsföra Marstrand som turistort, att medverka vid planeringen av turistnäringens ut- veckling inom regionen och att även i övrigt främja turismen på Marstrand.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Marstrand Ekonomisk förening och det är Elmqvist, Anna Christina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Torbjörn Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nejdebring, Bengt Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Kerstin Ann Désirée som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Redig, Jan Åke Wilhelm som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotStensjö, Björn Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Blixter, Lillan Siv Britt-Inger som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jerneryd Danielsson, Lena Birgitta som är född 1942 och har titeln Suppleant