PNW Service

Västra Götalands län

Information

710518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PNW Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PNW Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som PNW Service finns i.

PNW Service har varit registrerat sedan 2007-11-12 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PNW Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

PNW Service är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för PNW Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med PNW Service så kan ni göra det på telefon genom 0303-249922 eller genom brev på följande adress:

Bygg- och snickeriverksamhet. Konsult för audio- och videoföretag.

Det finns olika personer som har en koppling med PNW Service och det är Wiklund, Bo Ronny Patrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,