Vävra keramik

Västra Götalands län

Information

690528-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vävra keramik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vävra keramik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Vävra keramik finns i.

Vävra keramik har varit registrerat sedan 2008-02-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vävra keramik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

Vävra keramik är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Vävra keramik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vävra keramik så kan ni göra det på telefon genom 0303-227303 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av keramik, galleri, kurs- verksamhet, kafé samt jordbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Vävra keramik och det är Kainert, Helen Nicella som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,