Stefan Gustafson Konsult

Västra Götalands län

Information

670227-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stefan Gustafson Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefan Gustafson Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Stefan Gustafson Konsult finns i.

Stefan Gustafson Konsult har varit registrerat sedan 2005-04-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefan Gustafson Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Stefan Gustafson Konsult är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Stefan Gustafson Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefan Gustafson Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0303-235567 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet. Motorreparationer. Båtreparationer och service. Båtcharter och båtturer.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefan Gustafson Konsult och det är Gustafson, Per Stefan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,