H.Gustavssons Allservice

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Enskild firma som heter H.Gustavssons Allservice. Det finns flera verksamheter som liknar H.Gustavssons Allservice i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

H.Gustavssons Allservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-06-07 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-05-25 så har H.Gustavssons Allservice varit registrerat och sedan 2007-06-07 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är H.Gustavssons Allservice och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med H.Gustavssons Allservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med H.Gustavssons Allservice så kan ni göra det på 0303-225734.

Bygg och snickeri (bygga hus, verandor, uthus och garage) Entreprenad (gjutning, grävning och dränering) Industriservice (Tillverkning, underhåll och svetsning av mekaniska maskiner i tillverkningsindustrin. Metallegoarbeten, borr, svarv, svets av allmänt mekaniska och elektriska uppdrag) Bilverkstad mc (Bilservice, mc-service och reparationer inom detta område)

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustavsson, Hans Ingemar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

H.Gustavssons Allservice har 670214-XXXX som sitt organisationsnummer.