SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON

Västra Götalands län

Information

SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON är ett företag som finns i Kungälv. I SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kristensson, Rolf Nils Lennart som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON på telefon 073-6248675.

Dyk- och marinservice, bilreparationer, maskinservice och byggentreprenör

Idag är SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON av bolagstypen Enskild firma.

SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON så är det följande:

SOLBERGA ENTREPRENAD, LENNART KRISTENSSON har 661003-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.