ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Enskild firma som heter ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD. Det finns flera företag som liknar ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-04-18 så har ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD så kan ni göra det på 0303-54030.

Åkeri

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Roger Lars Thomas som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ROGER LARSSON TRANSPORT OCH ENTREPRENAD har 660921-XXXX som sitt organisationsnummer.