Bästkustens Hundservice

Västra Götalands län

Information

660102-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bästkustens Hundservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bästkustens Hundservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Bästkustens Hundservice finns i.

Bästkustens Hundservice har varit registrerat sedan 2006-06-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bästkustens Hundservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-10-22.

Bästkustens Hundservice är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Bästkustens Hundservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bästkustens Hundservice så kan ni göra det på telefon genom 0303-244031 eller genom brev på följande adress:

Hundverksamhet såsom hunddagis-pensionat, kursverksamhet för hund-hundägare, dressyr för tjänstehundar, hundbutik, hundvård och föreläsningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Bästkustens Hundservice och det är Kihl, Kerstin Susanne som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,