Prestera P & P

Västra Götalands län

Information

Prestera P & P är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Prestera P & P finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Prestera P & P är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-11-06.

Prestera P & P som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-09-13. Men sedan 2000-11-06 så har Prestera P & P varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prestera P & P så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-13660.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Prestera P & P ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Prestera P & P. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Föreläsningar, utbildningar, träning och konsultverksamhet i prestationsutveckling för näringslivet och idrottsrörelsen. Använder en metod HPI, Högt Presterande Individer, i prestations- och personlighetsutveckling.

Firmatecknare för Prestera P & P är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prestera P & P och det är följande personer, Ullsten, Karl Erik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Prestera P & P är 651015-XXXX.