Snickhammars Träprodukter

Västra Götalands län

Information

650105-XXXX är organisationsnummer för bolaget Snickhammars Träprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickhammars Träprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Snickhammars Träprodukter finns i.

Snickhammars Träprodukter har varit registrerat sedan 1996-02-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickhammars Träprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

Snickhammars Träprodukter är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Snickhammars Träprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snickhammars Träprodukter så kan ni göra det på telefon genom 0303-51600 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av möbler,köksinredningar och specialdetaljer i trä samt hantverk och därmed förenliga produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Snickhammars Träprodukter och det är Skårhammar, Aron Gunnar Micael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,