Kungälvs MC o fastighets service

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och Kungälvs MC o fastighets service är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kungälvs MC o fastighets service är ett av dem. Statusen för Kungälvs MC o fastighets service är att Bolaget är aktivt.

Kungälvs MC o fastighets service är ett Enskild firma och skapades 1988-02-09. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kungälvs MC o fastighets service ska trivas.

Kungälvs MC o fastighets service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-26. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

MC och Mopedverkstad samt fastighetsservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kungälvs MC o fastighets service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är Kungälvs MC o fastighets service och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Kungälvs MC o fastighets service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7190603.

.

De som är på något sätt har med Kungälvs MC o fastighets service är Bengtsson, Björn William som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kungälvs MC o fastighets service har 640705-XXXX som sitt organisationsnummer.