P. SANDGRENS BYGGKONSULT

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och P. SANDGRENS BYGGKONSULT är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och P. SANDGRENS BYGGKONSULT är ett av dem. Statusen för P. SANDGRENS BYGGKONSULT är att Bolaget är aktivt.

P. SANDGRENS BYGGKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1993-04-27. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som P. SANDGRENS BYGGKONSULT ska trivas.

P. SANDGRENS BYGGKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultativ och producerande verksamhet inom byggbranschen

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P. SANDGRENS BYGGKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är P. SANDGRENS BYGGKONSULT och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med P. SANDGRENS BYGGKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-221231.

.

De som är på något sätt har med P. SANDGRENS BYGGKONSULT är Sandgren, Gert Peter som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

P. SANDGRENS BYGGKONSULT har 640303-XXXX som sitt organisationsnummer.