Eklidens Kroppsvård

Västra Götalands län

Information

631025-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Eklidens Kroppsvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eklidens Kroppsvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Eklidens Kroppsvård finns i.

Eklidens Kroppsvård har varit registrerat sedan 1998-12-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eklidens Kroppsvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Eklidens Kroppsvård är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Eklidens Kroppsvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eklidens Kroppsvård så kan ni göra det på telefon genom 0303-771229 eller genom brev på följande adress:

Idrottsmassage samt handel med hälsoprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Eklidens Kroppsvård och det är Olsson, Carl Henrik som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,