Lazy Babes Musikproduktion

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Enskild firma som heter Lazy Babes Musikproduktion. Det finns flera bolag som liknar Lazy Babes Musikproduktion i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lazy Babes Musikproduktion är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-01-21 så har Lazy Babes Musikproduktion varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lazy Babes Musikproduktion och det finns fler bolag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Lazy Babes Musikproduktion så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lazy Babes Musikproduktion så kan ni göra det på .

Framtagande och framförande av egen och annans musik. Transporttjänster samt handel med tillhörande produkter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rosén, Klas Magnus som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lazy Babes Musikproduktion har 630610-XXXX som sitt organisationsnummer.