AFT-Byggteknik

Västra Götalands län

Information

630409-XXXX är organisationsnummer för företaget AFT-Byggteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AFT-Byggteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som AFT-Byggteknik finns i.

AFT-Byggteknik har varit registrerat sedan 1999-06-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AFT-Byggteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

AFT-Byggteknik är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för AFT-Byggteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med AFT-Byggteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-7732988 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet, byggteknik, fönsterteknik samt konsultation inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med AFT-Byggteknik och det är Persson, Kent Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,