Samverkande Småfabriker Bertil Wanner

Västra Götalands län

Information

Samverkande Småfabriker Bertil Wanner är ett företag som finns i Kungälv. I Samverkande Småfabriker Bertil Wanner finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wanner, Jan Bertil som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Samverkande Småfabriker Bertil Wanner så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Samverkande Småfabriker Bertil Wanner på telefon 0303-54120.

Handel med och tillverkning av hushållsartiklar, el och elektromekanik, mekaniska verktyg och verktygstillbehör. Instrumentstämning, konsultering av teknisk och lingvistisk information, korrekturläsning av fack- och skönlitteratur samt pedagogisk undervisning.

Idag är Samverkande Småfabriker Bertil Wanner av bolagstypen Enskild firma.

Samverkande Småfabriker Bertil Wanner är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Samverkande Småfabriker Bertil Wanner innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-11-23 och Samverkande Småfabriker Bertil Wanner är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Samverkande Småfabriker Bertil Wanner så är det följande:

Samverkande Småfabriker Bertil Wanner har 630404-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.