FIANNA BÅT & FRITID

Västra Götalands län

Information

630112-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FIANNA BÅT & FRITID. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FIANNA BÅT & FRITID är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som FIANNA BÅT & FRITID finns i.

FIANNA BÅT & FRITID har varit registrerat sedan 1992-07-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FIANNA BÅT & FRITID så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FIANNA BÅT & FRITID är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för FIANNA BÅT & FRITID är följande:

Vill ni komma i kontakt med FIANNA BÅT & FRITID så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förmedling och uthyrning av båtar, försäljning av båttillbehör och annan fritidsutrustning samt att ge pianolektioner

Det finns olika personer som har en koppling med FIANNA BÅT & FRITID och det är Hjerpe, Kjell Håkan Vilhelm som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,