ROFIX

Västra Götalands län

Information

601125-XXXX är organisationsnummer för bolaget ROFIX. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ROFIX är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som ROFIX finns i.

ROFIX har varit registrerat sedan 1992-10-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för ROFIX så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ROFIX är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för ROFIX är följande:

Vill ni komma i kontakt med ROFIX så kan ni göra det på telefon genom 070-7271777 eller genom brev på följande adress:

Arbeten inom byggnads-, verkstads, marin- och fordonsindustrin samt handel, import och export av delar inom dessa branscher

Det finns olika personer som har en koppling med ROFIX och det är OLSSON, RONNY KARL ERIK som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,