Benson Shiptec Management

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Enskild firma som heter Benson Shiptec Management. Det finns flera verksamheter som liknar Benson Shiptec Management i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2000-06-29 så har Benson Shiptec Management varit registrerat. Idag är Benson Shiptec Management och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Benson Shiptec Management så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Benson Shiptec Management så kan ni göra det på 0303-59440.

Inom området skeppsteknik och underhåll i sjöfartsbranschen utföra konsultuppdrag åt rederier och försäkringsbolag. Inriktningen blir underhållsplanering, ekonomistyrning, förhandlingar, kontraktskrivning, utredningarbete, upphandling samt besiktningar och inspektioner. I övrigt med ovanstående förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Benson, Claes Göran som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Benson Shiptec Management har 600714-XXXX som sitt organisationsnummer.