Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv är ett av dem. Statusen för Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv är att Bolaget är aktivt.

Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv är ett Enskild firma och skapades 1997-01-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv ska trivas.

Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-26. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastik i huvudsak manuellt lymfdränage och akupunktur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5626880.

.

De som är på något sätt har med Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv är Berne Andreasson, Eva Carina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Carina Berne Andréasson Sjukgymnastik i Kungälv har 600323-XXXX som sitt organisationsnummer.