AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI är ett av dem. Statusen för AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI är att Bolaget är aktivt.

AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI är ett Enskild firma och skapades 1985-07-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI ska trivas.

AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hovslageriarbeten och därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-222959.

.

De som är på något sätt har med AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI är AMBJÖRNSSON,KJELL JÖRGEN som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AMBJÖRNSSONS HOVSLAGERI har 600305-XXXX som sitt organisationsnummer.